Werknemers

Carrière in Limburg? Dit is wat Job-Flow voor jou kan betekenen

 

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Wij helpen je graag! Job-Flow is gespecialiseerd in het bemiddelen van vaste, tijdelijke en van tijdelijke naar vaste werknemers in diverse posities. Als echte specialist op het gebied van ICT en chemie hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd aan prachtige opdrachtgevers in Limburg en Noord-Brabant. Door successen en vragen van onze opdrachtgevers zijn we nu ook actief in de Logistiek, Marketing & Communicatie, Sales, Finance en Customer Service.

Dankzij onze ervaringen en successen hebben wij een sterke formule ontwikkeld, waardoor wij telkens weer de juiste balans vinden tussen individuele kwaliteiten en de werkomgeving. Wij leggen onze focus op de mogelijkheden en de sterke punten van onze kandidaten. Dit leidt vaak tot nieuwe, voor de kandidaat nog onbekende, kansen. Op deze manier hebben wij heel veel kandidaten én bedrijven mooie toekomstperspectieven kunnen bieden.

Voor opdrachtgevers zijn wij flexibel in onze dienstverlening. Onze ‘Match Solutions’ bestaan uit werving- en selectie, detachering en uitgestelde werving en selectie. Je hebt vast wel eens van deze termen gehoord, maar wat is het precies en wat betekent dit voor jou?

Werving & selectie: Als expert op het gebied van personeelsvraagstukken gaan wij voor bedrijven op zoek naar talentvolle kandidaten. Anderzijds helpen wij werkzoekenden bij het vinden van een geschikte en uitdagende baan. Zodra wij de perfecte match tussen werkgever en werknemer hebben gevonden, komt de kandidaat in dienst van onze opdrachtgever.

Detachering: Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar tijdelijke extra capaciteit of tijdelijke expertise voor een speciaal project. Voor onze kandidaten betekent dit dat je bij ons in dienst komt, maar vervolgens bij verschillende bedrijven met tijdelijke opdrachten aan de slag gaat. Zo doe je in korte tijd veel ervaring op en bouw je aan een groot en sterk netwerk.

Uitgestelde werving & selectie: In eerste instantie ga je gedetacheerd aan het werk bij een van onze opdrachtgevers. Na ongeveer een half jaar treed je in dienst bij de werkgever. Het voordeel: je neemt een weloverwogen beslissing voor je toekomst. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan met plezier voor jou op zoek naar passende mogelijkheden.

 

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!