Compagnonstraining – Autisme Awareness

Werken met autisme? Dit kunnen wij voor jou betekenen.

Job-Flow organiseert compagnonstrainingen. In de compagnonstrainingen worden directe medewerkers van de persoon met autisme handvatten aangereikt om in de praktijk te kunnen herkennen wanneer de persoon met autisme ondersteuning/begeleiding nodig heeft. Dit ten gunste van de wijze waarop men als collega’s op elkaar kan afstemmen en vanuit een goede basis tot ontplooiing van de medewerker kan komen. Tevens is er aandacht voor praktische aspecten rondom communicatie en autisme; de zogeheten do’s en dont’s. Als compagnon ben jij aandachtsfunctionaris voor het autisme binnen jouw werkomgeving. De compagnonstraining biedt beleving, theoretisch kader en handvatten voor de praktijk. De training bestaat uit twee dagdelen.

Meer over onze compagnonstraining:

  • Verrijkend aan de basistraining is de compagnonstraining. Hierin leren medewerkers het toepassen van concrete communicatie bij medewerkers met autisme op de werkvloer.
  • De training wordt gegeven door een gecertificeerde trainer met jarenlange praktijkervaring.
  • De duur van de training is 3,5 uur, inclusief voorbereiding.
  • De kosten bedragen € 795,- exclusief BTW. Bewijs van deelname is inbegrepen.
  • Het maximale aantal deelnemers per groep bedraagt 12 personen.
  • Locatie nader te bepalen.

De compagnonstraining dient plaats te vinden binnen een afstand van 40 km t.o.v. de Jan Camperstraat 5 te Heerlen. Mocht de afstand groter zijn dan zal € 0.19 per km in rekening gebracht worden. Eventueel bijkomende kosten voor een externe locatie zijn voor rekening van de klant. De betalingstermijn bedraagt 15 dagen na het versturen van de factuur.

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!