Werving & selectie

Werving & Selectie uitbesteden? Dit kunnen wij voor uw organisatie betekenen.

Op zoek naar personeel in Limburg en Noord-Brabant, maar geen tijd om zelf een ingewikkelde selectieprocedure uit te voeren? Kies dan voor onze werving- en selectie solutions.

Wat houdt werving en selectie bij Job-Flow in?

Voor werkgevers nemen wij de gehele selectieprocedure voor uw openstaande vacature uit handen. Wij gaan voor u op zoek naar talentvolle kandidaten en geschikte kandidaten worden aan u voorgesteld. Wanneer onze inspanningen resulteren in een goede match tussen kandidaat en werkgever kunt u de kandidaat zelf in dienst nemen.

Zo werkt werving en selectie

Bent u op zoek naar talentvolle kandidaten voor een (of meerdere) openstaande functie(s) binnen uw bedrijf? Dan nemen wij de uitgebreide werving- en selectieprocedure graag van u over. Samen zullen wij de functie inventariseren, waarna wij zelfstandig voor u aan de slag gaan. Uw wensen en behoeften combineren wij met onze kennis en ervaring en stellen een perfect kandidaatsprofiel vast. Middels verschillende kanalen gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten, welke wij allen zorgvuldig screenen op de voor u belangrijkste criteria. Wanneer wij een geschikte kandidaat gevonden hebben stellen wij deze aan u voor. U kiest vervolgens zelf of er een ontmoeting gaat plaatsvinden. Bij gebleken geschiktheid treedt de kandidaat bij u in dienst.

De voordelen van werving en selectie

  • Snel en effectief. U bespaart tijd, maar ook advertentie-, personeels- en andere wervingskosten.
  • Grote kans van slagen dankzij onze kennis, expertise en een groot netwerk van kandidaten in Limburg en Noord-Brabant.
  • U betaalt alleen bij een geslaagde match.

Wilt u meer informatie over onze ‘Match Solutions’? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Dit vindt u misschien ook interessant:

DETACHERING | UITGESTELDE WERVING EN SELECTIE | AUTISME ON THE JOB

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!