Detachering

Onze aanpak voor uw personeels- en capaciteitsvraagstukken.

Op zoek naar tijdelijk personeel in Limburg en Noord-Brabant? Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig of bent u op zoek naar specifieke expertise voor een tijdelijk project? Kies dan voor onze detachering solutions.

Wat houdt detachering in?

Wanneer u kiest voor detachering, stellen wij een werknemer voor u ter beschikking. Deze werknemer gaat voor een bepaalde tijd aan de slag binnen uw organisatie, maar treedt niet bij u in dienst. U fungeert als opdrachtgever en inhuurder, wij zijn de formele werkgever.

Zo werkt detachering

Bent u op zoek naar tijdelijke extra personeelscapaciteit door bijvoorbeeld een toename van werkzaamheden, tijdelijke uitval van een medewerker, een specifiek project binnen uw organisatie of specifieke kennis en expertise, maar u wilt de financiële consequenties van een vast dienstverband vermijden? Dan stellen wij u graag een kandidaat voor een bepaalde tijd ter beschikking. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw wensen, behoeften en functie eisen perfect aansluiten bij de kennis en kunde van de kandidaat. De detacheringsduur en de arbeidsvoorwaarden worden vooraf vastgelegd. De kandidaat gaat bij u aan de slag en wij regelen vervolgens de rest.

De voordelen van detachering

  • Kennis en ervaring. In de meeste gevallen hebben sollicitanten ruime ervaring opgedaan binnen verschillende bedrijven. Zij brengen dus kennis en ervaring met zich mee.
  • Stabiliteit en zekerheid van vaste bezetting. Indien nodig en mogelijk zorgen wij voor kosteloze vervanging (bijvoorbeeld in geval van ziekte).
  • Uw organisatie loopt geen werkgeversrisico bij ziekte of bij ontslag.
  • Uw organisatie maakt geen kosten voor loonadministratie.

Wilt u meer informatie over onze ‘Match Solutions’? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Dit vindt u misschien ook interessant:

WERVING EN SELECTIE | UITGESTELDE WERVING EN SELECTIE | AUTISME ON THE JOB.

 

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!