Ons verhaal

Job-Flow: het werving- en selectiebureau in Limburg.

Dit is Job-Flow

Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij organisaties in Limburg bij de werving en selectie van geschikt personeel en helpen wij werknemers aan betekenisvol werk. Hierdoor hebben wij al heel wat mensen én bedrijven mooie toekomstperspectieven kunnen bieden. Onze missie? De juiste mensen op de juiste plek! En dit is nu precies wat wij zo mooi vinden aan ons werk: het goed doen voor een ander, het echte mensenwerk.

Binnen Job-Flow zijn wij van mening dat succesvol worden en blijven begint bij de mens. De mens vormt immers onze maatschappij en middels werk wordt eenieder in staat gesteld een actieve bijdrage te leveren aan onze samenleving. Iedere persoon heeft eigen kwaliteiten. Tijdens het succesvol verbinden van werkgevers en werknemers gaan wij op zoek naar de juiste balans tussen deze individuele kwaliteiten en de werkomgeving. Een persoonlijke aanpak en goede begeleiding zijn daarom de key elementen tijdens ons wervings- en selectie proces. Wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en gedurende het volledige proces werken wij middels de visie:

‘Eerlijk, verantwoord en goed ondernemers- én werkgeverschap zijn de sleutel tot succes, waarbij aandacht voor individuele kwaliteiten vaak belangrijker is dan economisch gewin’.

Dit doet Job-Flow

Job-Flow richt zich op een veelzijdige dienstverlening en verbindt mens en organisaties in de Informatie Technologie (IT), Chemie, Logistiek, Marketing en Communicatie, Sales, Finance en Customer Service.

Onze dienstverlening is gebaseerd op persoonlijk contact en hoge betrokkenheid. Daardoor kunnen wij onze beloften waarmaken. Op welke manier u gebruik maakt van onze dienstverlening is volledig flexibel in te richten. Samen met u bekijken we welke oplossing het beste bij uw vraagstuk past. Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u terecht op onze werkgevers pagina of neem contact met ons op.

Voor werknemers gaan wij op zoek naar een ‘life changer’, ofwel een baan en organisatie die feilloos aansluit bij uw kwaliteiten. Wij denken met u mee in kansen en toekomstperspectieven. Wij gaan graag met u in gesprek over uw uitdagingen en carrière perspectieven. Ook na het verbinden blijven wij u, indien gewenst, begeleiden. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk wat wij voor werknemers kunnen betekenen of bekijk direct onze vacatures.

Het ontstaan van Job-Flow

Job-Flow is in 2009 opgericht door Michel Brouwer. Met een goed gevulde rugzak van 25 jaar ervaring in de werving en selectie van IT medewerkers besloot Michel het heft in eigen handen te nemen. Hierdoor kon hij zich meer focussen op zijn belangrijkste kernwaarden: persoonlijk, kwaliteit en verbinden met als doel mensen helpen aan een beter passende (volwaardige) toekomst op de arbeidsmarkt.

Van origine richt Job-Flow zich op de IT branche. Misschien wel de meest dynamische branche die er is. De digitalisering en technologische ontwikkelingen hebben heel wat disruptieve gevolgen voor werk en banen. Dit vraagt om aanpassen, creativiteit en kennis van de markt en ook daar ligt onze kracht. Door successen en vragen van onze opdrachtgevers zijn we nu ook actief in de Chemie, Logistiek, Marketing & Communicatie, Sales, Finance en Customer Service.

Autisme on the Job

Tijdens ons wervings- en selectieproces denken wij in mogelijkheden en gaan wij op zoek naar de sterke punten. Deze werkwijze hebben wij in 2019 doorgetrokken naar de doelgroep mensen met autisme, want met de juiste begeleiding is deze doelgroep van grote toegevoegde waarde in het bedrijfsleven. Middels een aangepast programma, genaamd ‘Autisme on the Job’ helpen wij mensen met autisme bij het vinden én behouden van een geschikte baan.

Partners

Bij Job-Flow draait alles om persoonlijke aandacht en resultaat. Wij zijn dan ook een relatief kleine organisatie die dit kan garanderen. Daarnaast hebben we een aantal prachtige duurzame samenwerkingen opgestart met diverse organisaties en instanties. Kennis wordt hierdoor gebundeld en zo kunnen wij nog meer bieden aan onze opdrachtgevers en werknemers. Ons zorgvuldig opgebouwde netwerk aan opdrachtgevers in combinatie met onze nog steeds groeiende werknemersdatabase stelt ons in staat om langdurige samenwerkingen tussen werkgevers en werknemers te realiseren.

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!