Uitgestelde werving & selectie

Instroom op basis van detachering.

Op zoek naar tijdelijk of van tijdelijk naar vast personeel in Limburg en Noord-Brabant? Heeft u extra capaciteit nodig of bent u op zoek naar specifieke expertise, maar weet u nog niet zeker of u kiest voor tijdelijk of vast? Kies dan voor onze uitgestelde werving & selectie solution.  

Wat houdt uitgestelde werving en selectie in?

Instroom op basis van detachering wordt ook wel uitgestelde werving en selectie genoemd. Onze kandidaat komt gedetacheerd bij u binnen, maar kan na een bepaalde periode door u in dienst worden genomen. Het voordeel van uitgestelde werving en selectie is de “ademruimte” en bedenktijd. U heeft de tijd om te kijken of iemand binnen uw organisatie past en of u een vast contract wilt geven.

Zo werkt uitgestelde werving en selectie

Op basis van detachering gaat de medewerker 800 uur (ongeveer een half jaar) aan de slag binnen uw organisatie. Gedurende deze periode ervaart u alle voordelen van het detacheren. Indien gewenst treedt de kandidaat na deze periode bij u in dienst. Vanaf dat moment is uw organisatie de formele werkgever. Gedurende het gehele proces koppelen wij uiteraard uw specifieke wensen en behoeften aan de juiste kandidaat. Hierbij staat het belang van beide partijen altijd centraal.

De voordelen van uitgestelde werving en selectie

  • Als opdrachtgever kunt u een weloverwogen beslissing nemen voor de toekomst van uw organisatie.
  • Kostbare werving- en selectieprocedures worden uitgesteld.
  • U loopt geen werkgeversrisico’s (bij bijvoorbeeld ontslag), totdat u er zeker van bent dat u de medewerker in dienst wilt nemen.

Wilt u meer informatie over onze ‘Match Solutions’? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Dit vindt u misschien ook interessant:

DETACHERING | WERVING EN SELECTIE | AUTISME ON THE JOB.

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!