Onze partners

Samenwerking & duurzaamheid

Job-Flow heeft een aantal duurzame samenwerkingen opgestart met diverse organisaties en instanties. Al onze partners beschikken over unieke expertise. Dankzij onze nauwe samenwerking en het bundelen van onze krachten, kennis en ervaringen kunnen wij onze opdrachtgevers en werknemers nog beter van dienst zijn. Samen met de volgende partners werken wij aan een duurzame arbeidsmarkt.

Een overzicht van onze partners:

Personeelspecialisten

In alles wat we doen, willen we de beste zijn voor onze klanten! Bij Job-Flow zoeken we samen naar de beste oplossing, met oog voor realiteit en relatie.

Extrass

Creatieve bedrijfsopleiding en training op het gebied van autisme en begaafdheid.

NU Accountancy

“Ons kantoor richt zich op nu en de toekomst. Net zoals Job-Flow willen we het liefst niet achterom kijken maar alleen vooruit zodat we samen er het beste uit kunnen halen.”

Van der Zee Belastingadviespraktijk

Commercieel ingestelde allround (internationaal) fiscaal jurist voor met name het marktsegment van het MKB, directeur-grootaandeelhouders, familiebedrijven, samenwerkingsverbanden (zoals VOF structuren en maatschappen), vermogende particulieren, medici en vrije beroepers. Externe fiscaal jurist voor accountants- annex administratiekantoren. Scribent van fiscale columns /opinies. Gastspreker bij fiscaal juridische trainingen en coaching van professionals in de zakelijke dienstverlening. Procesvertegenwoordiger bij fiscale procedures.

2bprojects

2bprojects adviseert overheden en grond-, weg- en waterbouwbedrijven op het gebied van informatie- en assetmanagement. Dat doen wij met één helder doel: organisaties helpen om hun assets en areaal effectiever te gebruiken én te beheren.

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en is de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 12.000 medewerkers werken samen aan zorg, onderzoek, opleiding en onderwijs met als gemeenschappelijke doelstelling: bouwen aan de toekomst van gezondheid.

Coaching en Advisering

Team Coaching en Advisering werkt al meer dan 20 jaar samen met professionals op gebied van re-integratie, loopbaanbegeleiding, jobcoaching en outplacement.

Coaching en Advisering begeleidt mensen naar werk dat bij ze past. Dat doen we vanuit een positieve mindset. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Ons doel is om mensen werkfit te maken: klaar voor de arbeidsmarkt, zodat ze duurzaam de dingen kunnen doen waar ze goed in zijn en positieve energie van krijgen. Daar krijgen wij weer energie van!

Boksvisie

Boksvisie omarmt de kracht van boksen als een buitengewoon middel voor begeleiding en groei. Zij begeleiden hun deelnemers op een actieve manier om hun persoonlijke doelen te bereiken.

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!