Basistraining Autisme

Werken met autisme? Dit kunnen wij voor jou betekenen.

Job-Flow organiseert basistrainingen “Autisme”. Tijdens deze trainingen worden verschillende aspecten die met autisme te maken hebben behandeld door middel van het uitvoeren van belevingsoefeningen in de praktijk. Onze trainingen worden telkens vooraf met de opdrachtgever samengesteld en besproken. Zo kunnen wij altijd een op maat afgestemde training aanbieden. Waar het gewenst is, werken wij praktijkgericht met bestaande en relevante casussen uit de organisatie.

 

Meer over onze basistraining “Autisme”:

  • Je leert in deze bijeenkomst om je meer in te leven in de waarneming van de persoon met autisme door middel van het ondergaan van een aantal belevingsoefeningen.
  • We gaan in op de onderliggende oorzaken van het functioneren van het gedrag van de persoon met autisme. We gaan op zoek naar de functie van gedrag en de deelnemers krijgen inzicht in de verschillende uitingsvormen van het betreffende gedrag.
  • De training wordt gegeven door een gecertificeerde trainer met jarenlange praktijkervaring.
  • De duur van de training is 3,5 uur, inclusief voorbereiding.
  • De kosten bedragen € 795,- exclusief BTW. Bewijs van deelname is inbegrepen.
  • Het maximale aantal deelnemers per groep bedraagt 12 personen.
  • Locatie nader te bepalen.

 

De basistraining dient plaats te vinden binnen een afstand van 40 km t.o.v. de Jan Camperstraat 5 te Heerlen. Mocht de afstand groter zijn dan zal € 0.19 per km in rekening gebracht worden. Eventueel bijkomende kosten voor een externe locatie zijn voor rekening van de klant. De betalingstermijn bedraagt 15 dagen na het versturen van de factuur.

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!