Training Autisme op je Bord voor mensen met autisme

Werken met autisme? Dit kunnen wij voor jou betekenen.

Job-Flow organiseert trainingen voor mensen met autisme van deelnemende bedrijven aan de hand van “Autisme Op Je Bord”. Autisme Op Je Bord is een hulpmethode waarmee collega’s elkaar helpen om een ideale werkomgeving te creëren. De trainingssessie vindt plaats in teamverband. Onder leiding van een ervaren trainer zullen de personen met autisme samenkomen. De methode is uitermate geschikt om gezamenlijk te onderzoeken op welke wijze het autisme zich manifesteert en welke behoeften hieraan ten grondslag liggen. Aspecten zoals gedrag, eigenheid, cognitieve theorieën, sociaal emotionele vaardigheden en sensorische informatieverwerking worden behandeld. De training biedt uw bedrijf de handvatten voor de aanpassingen die nodig zijn om een collega met autisme optimaal te kunnen laten functioneren.

Meer over onze training voor mensen met autisme:

  • In dit traject gaan we met een select gezelschap (4-5 personen) gezamenlijk onderzoeken op welke wijze het autisme zich manifesteert en welke behoeften hieraan ten grondslag liggen.
  • Het communiceren van dit onderzoek naar en met de werkgever staat centraal ten behoeve van het optimaliseren van de responsiviteit tussen werkgever en werknemer.
  • De training wordt gegeven door een gecertificeerde trainer met jarenlange praktijkervaring.
  • De duur van de training is 5 dagdelen á 3,5 uur inclusief voorbereiding.
  • De kosten bedragen € 3975,- exclusief BTW. Bewijs van deelname is inbegrepen. Ook is een voorbespreking van 1 uur met een ervaringsdeskundige binnen het bedrijf inbegrepen.

De training dient plaats te vinden binnen een afstand van 40 km t.o.v. de Jan Camperstraat 5 te Heerlen. Mocht de afstand groter zijn dan zal € 0.19 per km in rekening gebracht worden. Eventueel bijkomende kosten voor een externe locatie zijn voor rekening van de klant. De betalingstermijn bedraagt 15 dagen na het versturen van de factuur.

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!