Speciale awareness lezing – Autisme op de werkvloer

Werken met autisme? Dit kunnen wij voor jou betekenen.

Job-Flow organiseert speciale awareness lezingen. Tijdens deze lezing over “Autisme op de werkvloer” worden diverse aspecten die met autisme te maken hebben behandeld. De awareness lezing kan gegeven worden voor groepen van onbeperkte grote. Onze specialistische lezingen worden telkens vooraf met de opdrachtgever samengesteld en besproken. Zo kunnen wij altijd een op maat afgestemde lezing aanbieden. Waar het gewenst is, werken wij praktijkgericht met bestaande en relevante casussen uit de organisatie.

Meer over onze speciale awareness lezing “Autisme op de werkvloer”:

  • In deze lezing worden medewerkers bewust gemaakt van de betekenis van autisme op de werkvloer.
  • De lezing wordt gegeven door een gecertificeerde trainer met jarenlange praktijkervaring.
  • De duur van de lezing is 90 minuten, inclusief het stellen van vragen.
  • De kosten bedragen € 475,- exclusief BTW.
  • De lezing kan eventueel online aangeboden worden via Teams.
  • Het aantal deelnemers is onbeperkt. Vragen kunnen van tevoren gesteld worden en de antwoorden zullen verwerkt worden in de lezing. Er is tevens ruimte voor het stellen van vragen tijdens de lezing.

De lezing dient plaats te vinden binnen een afstand van 40 km t.o.v. de Jan Camperstraat 5 te Heerlen. Mocht de afstand groter zijn dan zal € 0.19 per km in rekening gebracht worden. Eventueel bijkomende kosten voor een externe locatie zijn voor rekening van de klant. De betalingstermijn bedraagt 15 dagen na het versturen van de factuur.

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!