Kandidaat

Werken met autisme? Dit kunnen wij voor jou betekenen.

Heb jij autisme en wil je graag een (nieuwe) leuke baan, maar heb je daarbij wat begeleiding nodig? Wij helpen je graag! Regelmatig zijn wij op zoek naar mensen met autisme voor het invullen van een leuke vacature bij een van onze opdrachtgevers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan gauw verder.

 

Werving & selectie autisme

Job-Flow beschikt over de juiste kennis en expertise op het gebied van werving en selectie. Voor onze nieuwe dienstverlening werken wij samen met bedrijfsopleidingen en trainingen Extrass. Samen beschikken wij over de juiste kennis om werknemers met autisme en werkgevers te begeleiden tijdens de (re)integratie van deze doelgroep. Dit alles leidt tot een hoger slagingspercentage in goede matches en zo helpen wij mensen met autisme bij het vinden én behouden van een betaalde baan.

 

Werkweb-autisme

Voor het matchen van deze doelgroep maken wij gebruik van Werkweb-autisme. Op de website van Werkweb-autisme maak je een persoonlijk profiel aan, waardoor er een duidelijker beeld ontstaat van de mogelijke werkzaamheden en werkomstandigheden. Job-Flow zal na jouw schriftelijke toestemming gebruik maken van deze informatie om te bepalen of jij als kandidaat mogelijk geplaatst kan worden bij een van onze opdrachtgevers. Ben jij op zoek naar een passende betaalde baan, waarbij wij rekening houden met factoren die van invloed zijn op jouw functioneren? Meld je dan nu aan en upload je CV op onze website.

 

Werkwijze vervolgtraject

Indien wij een profiel vinden dat aansluit bij een van de functies van onze opdrachtgevers vindt er een intake met de geselecteerde kandidaat plaats. Hierbij maken wij tevens een inventarisatie van de omstandigheden waarin de kandidaat het beste functioneert. Indien wij een match zien tussen wensen en behoeften van de kandidaat en de werkgever wordt het vervolgtraject opgestart. Ook hierbij blijven wij samen met Extrass betrokken en helpen wij de kandidaat met het maken van de juiste keuze.

Meer informatie over werken met autisme? Neem dan gerust contact met ons op! Bekijk ook onze vacature pagina.

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!