Werkgever

Autisme op de werkvloer. Informatie voor werkgevers.

Vanuit haar corebusiness ondersteunt Job-Flow organisaties met de werving & selectie en detachering van ICT medewerkers. Wij zorgen middels een complete, geprofessionaliseerde dienstverlening voor de perfecte match. In onze dienstverlening “Autisme On the Job”, waarbij onze werving gericht is op werknemers met autisme, gaan wij hierin nog een stapje verder. Medewerkers met autisme kunnen van grote toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie. Wij helpen uw organisatie met het creëren van een autisme vriendelijke werkomgeving en bedrijfscultuur. Hierdoor zijn wij in staat de beste matches voor de lange termijn te maken.

Inventarisatie

In deze specifieke dienstverlening bundelt Job-Flow krachten met autismespecialist Extrass. Zo zijn wij in staat de juiste matches te maken. Aandacht voor mensen staat hierbij centraal. Wij gaan niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit op de lange termijn. Dit borgen wij door samen met u te bepalen welke kandidaat het beste bij uw organisatie past. Dit doen wij door verschillende factoren op de werkplek in kaart te brengen. Met een combinatie van deze inventarisatie en uw wensen en behoeften, gaan wij op zoek naar de meest passende kandidaatsprofielen.

Vervolgtraject

Ook na de eerste contactmomenten tussen u en de kandidaat blijven wij betrokken. Zo besteden wij aandacht aan diverse factoren om een stabiele werkomgeving te creëren. Om dit te bereiken leiden wij een van uw werknemers op tot compagnon. Hierdoor zorgen wij voor de juiste communicatie op de werkplek. Daarnaast zorgen wij dat er kennis en acceptatie aanwezig is bij uw medewerkers. Kortom, zonder al te veel inspanning van uw kant maken wij de juiste match en creëren wij de juiste werkomgeving. Enerzijds een winst voor uw bedrijf en anderzijds ook nog eens maatschappelijk verantwoord.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!