Job-Flow bestaat 10 jaar!

Job-flow 10 jaar

Job-Flow bestaat dit jaar 10 jaar en om dit te vieren nodigen wij u van harte uit voor onze jaarlijkse bijeenkomst welke op dinsdag 26 november a.s. gepland staat bij ons nieuw kantoor.

Deze avond staat in het teken van “Welke middelen kun je inzetten om de volgende stap te zetten” en ook dit jaar hebben wij een zeer interessant programma voor u.

U bent vanaf 18:30 uur van harte welkom aan de Dorpstraat 30, 6227 BN Maastricht. Om 19.00 uur zal het programma van start gaan.

Programma

Autisme On The Job, inclusief op de werkvloer

Ralf Jacobs en Ramon Roks

Autismespecialisten Ralf Jacobs en Ramon Roks van Extrass hebben beide ruime ervaring in het begeleiden van mensen met Autisme. Dit heeft hen aangezet tot het bedenken en ontwikkelen van “Autisme op je Bord” Een verbindende tool die zoekt naar erkenning voor de persoon met autisme afgezet tegen zijn/haar omstandigheid. Zo óók de omstandigheid werk.

Effectieve online marketing: de juiste schakels voor een beter resultaat

Ruud Caris en Willem Hamilton

Tegenwoordig kun je niet meer zonder digitale marketing, maar waar moet je als bedrijf allemaal rekening mee houden? Je website, bestemmingspagina’s, inhoud, conversies, Google, Facebook, reclame, ontwerp, huisstijl, SEO, LinkedIn? We gaan terug naar de basis, wat is er online écht nodig om succesvol te zijn?

Digitale transformatie / Big data ontsluiten en benutten

Rik Lempens

Met de informatie uit deze presentatie kunt u de stap maken van een slim dashboard naar toegepaste kunstmatige intelligentie (AI) of Internet of Things (IoT).