Autisme Relaties

Ben Essers – 2bprojects

“Job-Flow garandeert een veilige haven voor getalenteerde kandidaten in het autisme spectrum bij organisaties die net zo toegewijd zijn als Job-Flow zelf”. 2bprojects en Job-Flow hebben elkaar gevonden in het afgelopen jaar en geloven dan ook in het succes van een langdurige samenwerking. 2bprojects ziet dat Job-Flow met heel haar hart gelooft in het product “autisme on the job”, en wordt dan ook gezien als een uniek selling point. Job-Flow hanteert een informele alsook professionele houding naar de organisatie, die bijdraagt aan de successen van het afgelopen jaar.

Job-Flow heeft 2bprojects geholpen bij het werven van geschikte kandidaten die stabiliteit en continuïteit kunnen en willen garanderen. De tool “autisme op je bord” is dè optimale voorbereiding die er voor zorgt dat alle werknemers in de organisatie weten wat de nieuwe medewerker nodig heeft, en goed zijn voorbereid in het begeleiden en samenwerken met werknemers in het autisme spectrum. Zij zijn er dagelijks heel bewust mee bezig en dit is dan ook te zien in het gedrag op de werkvloer. Ieder mens leert bij het maken van fouten en praktische casussen vanuit het werkveld worden gebruikt om in de toekomst nog meer kwaliteit te leveren.

2bprojects ziet enorm veel kansen in “autisme on the job” en gelooft dat Job-Flow het nog ver gaat schoppen. Dit is pas het begin. Commitment en kwaliteit staan voorop, en de directeur van 2bprojects gelooft dat 99% van de ondernemers in deze wereld hier open voor staat. Belangrijk is dat Job-Flow haar werkwijze blijft hanteren, goede begeleiding garandeert, en loslaat op punten waar organisaties het zelf aan kunnen. Zo zal Job-Flow blijven groeien en zorgen voor het succesvol verbinden van kandidaten en organisaties.

Aziza Bahir – Werkgevers Servicepunt

Job-Flow hebben wij leren kennen als een volwaardige, betrouwbare ‘’sparringpartner’’ die direct is in de communicatie en snelle service levert. Kandidaten en klanten staan hoog in het vaandel, dat blijkt uit de ervaringen die wij hebben met Job-Flow en de succesvolle dienstverlening “autisme on the job”. Kortom, een zeer prettige professionele partner om mee samen te mogen werken!