Hulp bij je CV

Hulp nodig bij het opstellen van je CV? Wij helpen je graag!

Tijd om te solliciteren? Met een sterk Curriculum Vitae (CV) vergroot je de kans om uitgenodigd te worden voor een gesprek. Wanneer je solliciteert zal er als eerste gekeken worden naar je CV. Het betreft een samenvatting van je professionele leven en is gebaseerd op feiten. Alle relevante werkervaringen, opleidingen, vaardigheden en kwaliteiten moeten in je CV naar voren komen. Maar hoe bepaal je nu welke feiten je benadrukt en welke niet? Kortom, hoe maak je nu echt een goed CV?

Gebruik bij het opstellen, reviseren of controleren van je CV onze gratis CV checklist. Liever persoonlijke begeleiding hierbij? Maak dan gebruik van onze dienstverlening CV optimalisatie.

Laat je naam en e-mailadres achter en je ontvangt onze gratis CV checklist!

  Graag ontvang ik:

  CV-optimalisatie

  Een CV dient als visitekaartje voor u als kandidaat. Het moet er verzorgd uitzien, een representatieve weergave van uw competenties en vaardigheden zijn en het moet laten zien wat u wil bereiken in uw carrière. Het is een essentieel middel voor het bepalen van toekomstige werkgevers of u de juiste eigenschappen heeft voor een bepaalde functie. Job-Flow helpt u met het optimaliseren van uw CV, zodat iedere potentiële werkgever een goed beeld krijgt van u als werknemer.

  Job-Flow vindt belangrijk dat het cv een persoonlijk weergave is van u als persoon. Belangrijk om te vermelden is dat wij geen schrijven maar u begeleiden en adviseren op dit gebied. U blijft dus baas over u eigen cv.

   

  Werkwijze bij de CV-optimalisatie

  Het eerste gesprek is een intakegesprek. Hierin wordt uw huidige CV besproken en er worden punten als algemene gegevens, opleiding, competenties en vaardigheden met u doorgenomen. Ook wordt besproken wat u als kandidaat wil bereiken en wat u belangrijk vindt. Vervolgens vindt uitleg over de inhoudelijke opbouw van uw nieuwe cv plaats, waarna u zelf een verbeterde versie van uw CV schrijft;

  In het tweede persoonlijke gesprek wordt gezamenlijk bekeken of de nieuwe versie voldoet aan de verwachtingen en wensen. Nadien worden er wederom nieuwe aanpassingen gemaakt door u;

  In het derde en laatste gesprek (dit kan ook per mail) worden deze laatste aanpassingen besproken, waarna het CV een representatief beeld over uw competenties, vaardigheden en uzelf als persoon zal geven.

   

  Kosten

  Job-Flow hanteert voor deze dienstverlening een totale prijs van € 395,- exclusief BTW.

  Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!