Nieuwe medewerkster Job-Flow

Even voorstellen…

Hallo! Graag stel ik mezelf even voor,

Mijn naam is Donna Erven, 19 jaar en sinds 1 januari dit jaar werkzaam bij Job-flow.

Ik woon dichtbij Valkenburg, samen met mijn ouders en zusje. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de studie Gezondheidswetenschappen in Maastricht. In mijn vrije tijd sport ik graag, drink ik graag een drankje met vrienden en vind ik het vooral heerlijk om op vakantie te gaan.

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt met (dementerende) ouderen op een dagbesteding en heb ik jongeren bijles gegeven in meerdere vakken. Sinds 2019 werk ik bij een sociale woningbouwcorporatie op de afdeling Front Office. Ik heb door het werken met deze verschillende doelgroepen ervaring opgedaan om met veel verschillende personen samen te werken. Samenwerken is in mijn mening iets wat werken erg leuk maakt!

Ik ben een sociaal, leergierig persoon en ik maak graag een praatje. Daarbij ben ik iemand die weet van aanpakken en denk ik met name in mogelijkheden.

Bij Job-flow zal ik vooral een ondersteunende taak gaan vervullen op secretarieel vlak en op het gebied van recruitment. Ik hoop een mooie bijdrage te leveren in het optimaliseren van bestaande procedures, zoals bij het project autisme on the job. Daarnaast hoop ik natuurlijk een goede bijdrage te leveren in het opstarten en doorontwikkelen van eventuele nieuwe projecten die zich aandienen. Ik kijk uit naar een mooie en leerzame tijd bij Job-Flow.

Wie weet tot ziens!